Pedicure Schiedam

Uitgebreide pedicure in Schiedam

In onze schoonheidssalon in Schiedam kunt u zowel voor een heerlijke manicure als een pedicure terecht. In beide gevallen verzorgen we zowel de huid als de nagels, bijvoorbeeld door middel van het scrubben van de huid, het knippen en vijlen van de nagels en het plaatsen van acrylnagels. Onze pedicure in Schiedam is wel wat uitgebreider dan de manicure. Deze is namelijk uit te breiden met een heerlijke parafinepakking. Dit is een zeer verzorgende en ontspannende behandeling die de voeten zijdezacht maakt. Zowel de huid als de nagelriemen zijn intens gehydrateerd, wat er heel verzorgd en netjes uitziet. Onze pedicure in Schiedam incl. parafinepakking is zeer geschikt voor mensen met een wat ruwere huid op de voeten, maar ook als u gewoon zin heeft in een heerlijke, ontspannende behandeling.

Pedicure in Schiedam incl. voetreflexologie

In onze salon kunt u zowel een pedicure in Schiedam boeken als een ontspannende massage. Een van de massages in ons aanbod is de voetmassage met voetreflexologie. Bij deze techniek worden diverse zenuwen en meridianen die in je voeten eindigen gemasseerd en dus gestimuleerd. Al deze punten corresponderen met een bepaalde locatie of een orgaan in je lichaam. Door een behandeling voetreflexologie kun je dus door je hele lichaam sensaties en verbeteringen voelen. Het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd, net als een goede doorstroming van energie door al je meridianen. Indien gewenst kunt u bij ons uw pedicure in Schiedam uitbreiden met een heerlijke voetreflexologie massage, met alle prettige gevolgen en meer balans als gevolg.

 

Uitgebreide pedicure in Schiedam

Schoonheidssalon in Schiedam

In onze salon kunt u nog veel meer behandelingen terecht dan alleen die manicure of pedicure in Schiedam. We bieden diverse schoonheidsbehandelingen aan, bijvoorbeeld tegen rimpels en fijne lijntjes, acne of een vale teint. Onze schoonheidsspecialist in Schiedam zal uw huid uitgebreid analyseren en u een passend advies geven met betrekking tot een geschikte behandeling. Aan de hand van uw huidtype en uw persoonlijke wensen stellen we een behandelplan samen, eventueel inclusief producten die uw huid daarbij extra ondersteunen. Natuurlijk kunt u ook gewoon een schoonheidsbehandeling of massage boeken voor een moment van ontspanning. Want of u nu bij onze salon langskomt voor een schoonheidsbehandeling, het zetten van acrylnagels (of gelnagels) of die verzorgende pedicure in Schiedam, wij zorgen ervoor dat u even een momentje voor uzelf heeft en weer ontspannen de deur uitloopt. Wat uw wensen ook zijn, we verwelkomen u graag in onze sfeervolle schoonheidssalon. Neem voor het maken van een afspraak even contact met ons op, dan plannen we deze in wanneer u wilt.

Neem contact met ons op