Schoonheidssalon Schiedam

Schoonheidssalon in Schiedam

Welkom op de website van Darré Clinic Salon, onze schoonheidssalon in Schiedam. U kunt bij ons terecht voor een zeer breed scala aan behandelingen, zowel voor uw gezicht als uw lichaam, en zowel voor de handen als de voeten. We geven gezichtsbehandelingen voor huidverbetering of ontspanning, verzorgen uitgebreide manicures en pedicures, en u kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke massage.

Allerhande gezichtsbehandelingen

Wat de gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalon in Schiedam betreft, deze geven we op basis van uw huidtype en persoonlijke wensen. Iedereen heeft een ander type huid, en wij passen onze aanpak daarop aan. Wilt u bijvoorbeeld rimpels en fijne lijntjes verminderen of heeft u last van acné? Of wilt u juist een frissere, gezondere teint in uw gezicht? Dit is allemaal mogelijk met onze behandelingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw huidtype, of kom langs voor een uitgebreide huidanalyse van onze schoonheidsspecialist in Schiedam. U weet dan gelijk welke behandelingen we u zouden aanraden en wat u ervan kunt verwachten.

Schoonheidssalon in Schiedam

Schoonheidssalon in Schiedam voor massages

Heeft u af en toe behoefte aan een moment van ontspanning? Zitten uw spieren vast om wat voor reden dan ook? Of wilt u uzelf gewoon eens lekker verwennen? Dan bent u bij onze schoonheidssalon in Schiedam aan het juiste adres. Wij geven namelijk heel veel verschillende massages, zowel voor volwassenen als voor tieners. Een massage is bedoeld om zowel lichaam als geest tot rust te brengen, en kan verschillende focuspunten hebben. Zo bieden we een speciale massage voor zwangere vrouwen, een anti-cellulitis massage,  een algemene rug-, nek- en schoudermassage, maar ook een voetmassage incl. voetreflexologie.

Bij deze laatste worden de voeten uitgebreid gemasseerd, waarbij aandacht wordt geschonken aan de drukpunten en meridianen die in zich in de voetzolen bevinden. Door deze door middel van aanraking te stimuleren komt het hele lijf in balans, en voelen mensen zich heel erg ontspannen. Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe mensen op voetreflexologie reageren in onze schoonheidssalon in Schiedam. Komt u het ook eens ervaren?

Manicures en pedicures

Natuurlijk kunt u ook in onze schoonheidssalon in Schiedam voor een manicure of pedicure. Bij een manicure verzorgen we de handen, nagels, nagelriemen en krijgen de nagels een mooi lakje. Ook onze pedicure in Schiedam is lekker uitgebreid, en verzorgt net als bij de handen de gehele huid, waarbij we overtollig eelt verwijderen en de voeten weer zijdezacht worden. Heeft u interesse in een schoonheidsbehandeling, lekkere massage of een manicure of pedicure? Neem dan even contact met ons op voor het maken van een eerste afspraak. We verwelkomen u graag in onze sfeervolle schoonheidssalon in Schiedam.

Neem contact met ons op