Schoonheidsspecialist Schiedam

Schoonheidsspecialist in Schiedam

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidsspecialist in Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze sfeervolle salon bieden wij diverse schoonheidsbehandelingen aan, die we altijd aanpassen aan uw huidtype en persoonlijke wensen. Welke behandeling voor u geschikt is hangt immers af van wat u ermee wilt bereiken. Zo kunnen we diverse behandelingen uitvoeren met als doel om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Deze zijn relatief populair, want vrijwel iedereen krijgt op een bepaald moment te maken met huidveroudering.

Schoonheidsspecialist in Schiedam voor acnebehandeling

Naast antirimpelbehandelingen kunnen we uw huid natuurlijk ook behandelen als u last heeft van acne. Of u nu reeds volwassen bent of nog in uw tienerjaren zit, acne is een vervelende aandoening die uw zelfvertrouwen kan aantasten. Onze schoonheidsspecialist in Schiedam zal uw huid tijdens een acnebehandeling grondig inspecteren, reinigen en tot rust brengen met speciaal daarvoor bedoelde producten en technieken. Acne is wanneer u regelmatig terugkomt goed te behandelen, mits u er zelf niet teveel aanzit. Wanneer de huid wat rustiger is geworden kunnen we meer tijd tussen de behandelingen plannen, en kan onze schoonheidsspecialist in Schiedam zich richten op het herstel van eventuele littekentjes en hyperpigmentatie als gevolg van de acne.

 

Schoonheidsspecialist in Schiedam

Manicure en pedicure in Schiedam

Naast de diverse gezichtsbehandelingen kunt u ook voor een manicure of pedicure terecht bij ons als schoonheidsspecialist in Schiedam. We verzorgen de handen en voeten uitgebreid, knippen en vijlen de nagels en voorzien ze desgewenst van een mooi lakje. Zo zijn uw handen en voeten weer toonbaar en zien ze er uiterst verzorgd uit. Uiteraard kunnen wij ook acrylnagels plaatsen en/of gellak aanbrengen. Indien u kiest voor onze pedicure in Schiedam kunt u deze aanvullen met een heerlijke spabehandeling met parafinepakking. Neem even contact met ons op voor de details van deze heerlijke behandeling!

Boek eens een ontspannende massage

Bent u wel toe aan een beetje ontspanning? In onze schoonheidssalon in Schiedam kunt u ook een breed scala aan heerlijke massages boeken. Deze zijn bedoeld om lichaam en geest tot rust te brengen, waarbij de focus bij elke massage op een ander aspect ligt. Zo is onze anti-cellulitis massage erg populair, waarbij we veel aandacht geven aan het bindweefsel in onder andere de bovenbenen en billen. Ook bieden we een speciale zwangerschapsmassage, een gezichtsmassage, en zelfs een voetmassage inclusief voetreflexologie. Deze ontspant het gehele lichaam doordat speciale drukpunten en de uiteindes van meridianen worden gestimuleerd.

Heeft u interesse in een lekkere behandeling van onze schoonheidsspecialist in Schiedam, een pedicure, manicure of een ontspannende massage? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of om direct een eerste afspraak in te plannen. We zien u graag snel in onze salon!

Neem contact met ons op